Vilkår for nettbutikken

Alle produkter i denne nettbutikken gjelder førerutviklingskurs arrangert av MC-Akademiet Norge (MC-A). Arrangementene gjelder kun gateregistrerte motorsykler, og deltakerne må ha gyldig førerkort i klassene A1, A2 og A.

Smitteverntiltak

Ved å melde meg på dette arrangementet er jeg gjort kjent med og aksepeterer følgende:

Som deltaker på MC-A sine arrangementer skal jeg etterkomme de til enhver tid gjeldende nasjonale og lokale smittevernregler. I forlengelsen av dette forplikter jeg meg til å følge smittevernstiltakene som er fastsatt av MC-A og baneeier. Jeg er innforstått med at jeg vil bli bortvist fra arrangementet uten å få refundert deltakerbeløpet dersom jeg bryter disse.

Produktinformasjon

Priser

Alle priser er i norske kroner og inkluderer merverdiavgift. Totalsummen, inkludert gebyrer, for kjøpet fremgår før bestillingen er effektuert.

Arrangementer

Tidspunkt for frammøte for bestilt kursplass til arrangementene på Rudskogen og Gardermoen er oppgitt under arrangementet. Øvrige arrangementer har egne program der tidspunktene fremgår.

Dersom du ikke møter opp til avtalt tid, forbeholder MC-A seg retten til å selge plassen din etter dette tidspunktet, med mindre du har gitt skriftlig begrunnelse for senere oppmøte.

Det er bindende påmelding til alle våre arrangementer, og det er derfor ingen refusjon om kursplassen du har bestilt ikke benyttes av deg. Kursplassen er personlig og kan ikke selges videre eller på annen måte overdras av tredjepart. Du kan imidlertid få refusjon dersom du avbestiller et arrangement inntil 10 dager før arrangementet starter. Du finner mer informasjon om dette under «Retur av varer».

Forbehold

MC-A tar forbehold om eventuelle trykkfeil vedrørende pris og informasjon om varer/ tjenestene på siden.

MC-A forbeholder seg retten til å avlyse eller stoppe et arrangement dersom vær og baneforhold tilsier at det er uforsvarlig å gjennomføre arrangementet. Avhengig av hva MC-A får refundert i slike situasjoner, herunder baneleie, vil du som deltaker kunne få refundert hele, eller deler av, dine kostnader.

Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Vi ønsker å gi deg god hjelp og en vellykket handel!

 


Salgs- og leveringsbetingelser

 

Ekspedering av ordre

Når betaling for et MC-A arrangement er gjennomført og kvittering er mottatt, er du garantert plass til det aktuelle arrangementet. Plassen er personlig, og du kan derfor ikke overdra denne til noen andre.

Betaling og Leveranse

Beløpet for arrangementet du har kjøpt plass til, trekkes i løpet av noen dager fra ditt betalingskort. MC-A sender alltid kvittering til epostadressen du oppga da du gjennomførte bestillingen. Denne kvitteringen fungerer som «billett» til det aktuelle arrangementet.

Personopplysninger

MC-A behandler kun de personopplysninger om deg som er nødvendig for at du skal kunne kjøpe plass til våre arrangementet og kunne delta på disse. Disse personopplysningene blir behandlet i henhold til lov om behandling av personopplysninger (personopplysningsloven). Se også MC-As  personvernerklæring for ytterligere informasjon om hvorfor vi samler inn personopplysninger om deg, hvordan vi behandler disse opplysningene og hvilke rettigheter du har. 

Kortinformasjon

Når du handler hos MC-A blir betalingen behandlet av Nets og Teller, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard/ Eurocard. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk.


 

Rutiner for retur av varer

Avbestilling arrangement

Dersom du ønsker å avbestille et arrangement du har meldt deg på, må du sende en epost til medlemmer@mc-an.no senest 10 dager før arrangementet starter.

Avbestillingen må inneholde:

  • Fult navn, eventuelt navn på den som bestilte arrangementet
  • Ordrenummer
  • Hvilket arrangement
  • Antall plasser som skal avbestilles dersom du har bestilt flere plasser.

 

Reklamasjon arrangement

Dersom du mener det foreligger en mangel i forbindelse med et av våre arrangementer, kan du innen 14 dager etter at arrangementet har funnet sted sende en epost til medlemmer@mc-an.no. Du må regne med to-tre ukers behandlingstid, men vi vil gjøre vårt ytterste for å gi deg en tilbakemelding så raskt vi kan.

Alle reklamasjoner må inneholde følgende informasjon:

  • Fullt navn, eventuelt navn på den som bestilte arrangementet
  • Ordrenummer
  • Hvilket arrangement
  • Forklaring på hva reklamasjonen gjelder.
  • Evt. vitner til en hendelse på banen.
  • Kontonummer for eventuell tilbakebetaling.

 

Angrerett

MC-A er en frivillig medlemsorganisasjon og ikke en næringsvirksomhet. Således kommer ikke bestemmelsene i forbrukerkjøpsloven til anvendelse, og det er dermed ikke lovfestet angrerett knyttet til kjøp av varer og tjenester fra MC-A.


 

Foretaksinformasjon

Foretaks nr.:           926 304 836
Foretaks navn:      MC AKADEMIET/MC-A NORGE
Juridisk navn :      MC AKADEMIET/MC-A NORGE